ClubLR Member

Με μία απλή αίτηση, μπορείς να γίνεις απλά και γρήγορα μέλος του Club της LR, της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενης εταιρίας στον κόσμο στο χώρο της Υγείας και της Ομορφιάς. Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας που κάνουν τη διαφορά μπορούν να βρεθούν στο σπίτι σου για να σου προσφέρουν την υγεία και την περιποίηση που αναζητάς στα μέτρα σου.

Feel Good με προϊόντα Υγείας εγκεκριμένα από κορυφαία Ινστιτούτα στον κόσμο, όπως είναι το Fresenius και πρωτοποριακά προϊόντα όπως είναι οι χυμοί Aloe Vera της LR σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις, το Colostrum, το πρωτόγαλα της LR, διατροφικά προϊόντα για να αποκτήσετε την ιδανική σιλουέτα, τσάι, ροφήματα και άλλες ιδανικές προτάσεις για όλες τις εποχές του χρόνου.

Με την LR Health & Beauty συνεργάζονται κορυφαίοι διατροφολόγοι και εξειδικευμένα επιστημονικά συμβούλια στο κόσμο, οι οποίοι φροντίζουν για την υψηλή ποιότητα, παρακολουθώντας εντατικά τη διαδικασία σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Γι’ αυτό τα προϊόντα μας έχουν άριστη αποτελεσματικότητα και έχουν διεθνή αναγνώριση και πιστοποίηση.

Τα προϊόντα της LR εδώ και 30 χρόνια έχουν μπει σε κάθε σπίτι για να προσφέρουν στην ελληνική οικογένεια την πιο προσιτή Πολυτέλεια. Ο απόλυτος συνδυασμός Ποιότητας και τιμής θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ξεχωρίσεις.

Look Great με Πρωτοποριακές σειρές περιποίησης και επαναστατικές μεθόδους, αρώματα διάσημων προσωπικοτήτων όπως είναι ο Bruce Willis και η Karolina Kourkova, μοναδικές σειρές Μακιγιάζ και προϊόντα ολοκληρωμένης φροντίδας για όλη την οικογένεια.

Με την εγγραφή σου αποκτάς το εκπληκτικό δικαίωμα έκπτωσης 15% για να έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάζεις τα κορυφαία προϊόντα μας.

Ως μέλος του μεγαλύτερου  Club  προνομίων θα λαμβάνεις προνομιακές εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα, θα ενημερώνεσαι με Newsletter για ειδικές προσφορές της εταιρίας, events, εκδηλώσεις, νέα επαναστατικά προϊόντα. Ενημέρωσε τους γύρω σου, αναζήτησε νέα μέλη του Club LR και κέρδισε extra έκπτωση σε επόμενες αγορές. Κάποιοι δημιουργούν ήδη το δικό τους Club LR και κερδίζουν.

Γιατί όχι κι εσύ;  Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής και άλλαξε την Ποιότητα της Ζωής σου από τώρα!