Το Νέο μας Site είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα Μέλη του Club LR. Από τον ιστότοπο www.ClubLR.gr μπορείτε τώρα να ενημερώνεστε τακτικά για τις τρέχουσες προσφορές που ετοιμάζουμε μόνο για σας. Αυτές εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα του site.

Το www.ClubLR.gr δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν στο Club εύκολα και γρήγορα. Από το Μενού κάτω δεξιά της ιστοσελίδας κλικάρετε την επιλογή «Αίτηση Εγγραφής» και συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα που εμφανίζεται. Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και τα στοιχεία του Μεσολαβητή σας και στη συνέχεια τις πληροφορίες που ζητούνται για όλα τα προϊόντα που θα συμπεριλάβετε στην πρώτη σας παραγγελία.

Για να μεταβείτε στη σελίδα με τις πληροφορίες του εκάστοτε προϊόντος ή Σετ που βρίσκεται σε προσφορά, είναι απαραίτητο να έχετε πραγματοποιήσει αρχικά Είσοδο στο site. Κατά την πρώτη σας επίσκεψη στην ιστοσελίδα, πρέπει πρώτα να επιλέξετε την «Ενεργοποίηση Λογαριασμού» .

Συμπληρώστε το Username και το Password που επιθυμείτε, καθώς και τον Κωδικό Μέλους. Αφού ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το site επιλέγετε «Είσοδος» και εισάγετε το προσωπικό Username και Password που ορίσατε.

Στο ίδιο Μενού μπορείτε να βρείτε προς δική σας διευκόλυνση, τα Έντυπα της LR Health & Beauty σε μορφή PDF αλλά και E-book, τον κατάλογο Collection και τα μηνιαία LR World Ελλάδας και Κύπρου.